Aamu hei, et viittis venaa viel viis minuuttii?

MITÄ HELVETTIÄ!? huudan ja otan kännykän pöydältä. Hälytys: liikkakamat. Kello on 7:25. Rupeen nopeesti pukemaan ja juoksujalkaa jälleen pysäkille. Koulubussi meni just ja just ohi mutta seuraava bussi tuleeki aika nopeesti. No eipä siinä sitten muuta ku kouluu. Siinä mietin että ei helvetti ku väsyttää, ei kyllä yhtää jaksais ja että ois voinu jäädä nukkumaan. No lampsin sitten sitä koulun käytävää ja ihmettelen miten vähän väkeä paikalla. Kävelen parin kaverin luo ja sit mun kännykän HERÄTYSKELLO rupee soimaa.
"VOI VITTU SAATANA JUMALAUTA PERKELE!" huudan siinä ja jätän reput siihen käytävälle ja kävelen siihe kavereitten vieree ja kiroilen ja heitän lompakon ja kännykänki toiselle puolelle käytävää. Tunnin liia aikasi koulussa?! Siriusli?! No kiroon siinä hetke samalla ku frendit vaa nauraa mun tyhmyyttä. Lähdinpä sitten kaupasta ostamaan (jälleen) suklaata ja juomista. Nään kaverin siinä tupakilla ja menen juttelemaan siihen. Eipä kauaakaan ni onki sitten aika ALOITTAA koulupäivä. Astelen kouluun ja ruotsin tunnille. Koe... KOE?! Mikä helvetti tätä päivää vaivaa? Saan koepaperin siihe eteen. Eka kysymys: Rullaluistimet ruotsiksi. Tyhjä. Toinen, tyhjä, kolmas, tyhjä. Tätä jatkui melkeen koko kokeen ajan. Loppujen lopuks paperissa oli oikeestaa vaa nimi.

Liikassa pesistä, ei sen ihmeempää meinasin vaa tappaa kaverin; tuli sitä melkee pallosta päähä ja oikee kunnon laaka lyönti semmone hyvä.

Saatinpa sitten hissan kokeet. Arvatkaas paljon tuli. Ei iha, 6 + <3 saa luvan riittää. Ainut mikä on ni toi vaikuttaa siihe kurssinumeroon joka vaikuttaa päättärin numeroo... FUCK! No ei voi mitää life goes on. 

Koulusta pois, lähin käymää sen mun frendi luon jolla on se uus dogi. Hemmetti se oli niin söpö oikeesti! Olin siel melkee 2 tuntii iha vaa kattomas sitä koiraa :D leikin sen kaa ja se söi mun sormia ja käsiä :3 <3 Ja katottii samal Disney Chanelii <3 <3 jöö.

No astelen himaan ja sit huomaan: Eihän mulla vittu ole avaimia, kukaan ei vastaa puhelimeenkaa, voi vidduh! No lähen käymää siwas ja ostan grandi mehujääpuikon ja kävelen himaa ni just hyvin systeri tulee avaa oven <3 On siitä joskus hyötyy ;) ei muutaku heti koneelle vaa ja kirjottamaan tätä ja muutenki Facebook ;) Jep... äsken rock bandii ja hienostihan se meni.

Nyt on tullut aika Myylle taas lopettaa joten I see ya bros in the next... avautuminen :D OPENING :D:D:D :| poker face back on.
         
Rakkaudella Myy <3